Filozófiánk

„Élménytársadalom
korát éljük”

  • Új viszonyok az élet minden területén, az élet minden pillanatában. A jelen eseményei felértékelődnek. A tudatos jelenlét segítségével képesek vagyunk érdemben reagálni a minket körülvevő világ történéseire. A te életed a te sztorid. Meséld el nekünk! Segítünk benne.
  • Változik a világ, gyorsabban és mélyebben, mint azt gondoltuk volna. A változás új elvárásokat jelent ügyfélnek és szolgáltatónak, tanácsadónak egyaránt. A partnerség értéke megnövekedett. Élmény és érzelem alapú, kontextusokat használó tudást szerző folyamatban kapcsoljuk össze az üzleti és személyes élet területeit.
Kommunikáció

A kommunikáció olyan, mint a levegővétel. Akkor is megtörténik, ha nem gondolunk rá. Ahogy a sportoló szabályozza a légzése ritmusát, úgy tudjuk mi is a tudatos kommunikációval a céljainkat hatékonyabban elérni.

Tudásintenzív üzleti Szolgáltatásaink

Minden út elvisz valahova. De a célodhoz vezetőt neked kell kiválasztani vagy megépíteni. Mi ebben segítünk.

Támogató
Szolgáltatásaink

Számunkra nincs probléma, csak feladat, amelynek megoldása elvisz a célodhoz. Széleskörű Szolgáltatásainkkal várunk.

Hagyományos tanácsadás

Egyszerre vagyunk hagyományos értelemben vezetői tanácsadó (szakmai minőséget, stílust, eleganciát képviselve).


Újszerű tanácsadás

És egyszerre vagyunk az új viszonyoknak megfelelő, a modern világban kiigazodó, a kontextusokat hatékonyan használó szakmai támogatók.

Teljes arculattervezés

Ha tudatosan és minden csatornán egységes arcát mutatja a cégnek, azzal azt üzeni a külvilágnak, hogy szervezett és profi munka folyik. Ehhez segítünk hozzá.

Segíthetünk?

BSL Consulting – tapasztalt szakemberek új típusú együttműködése. Reagálás a megváltozott üzleti környezet elvárásaira. Figyelemmel az élmény és érzelem alapú kontextusokra alapuló folyamatokra.

Galéria

Szeretnéd, hogy segítsünk vállalkozásod fejlesztésében, népszerűsítésében?