Párkapcsolati tanácsadás a boldogságért

Újéi fogadalmatok volt, hogy rendbe hozzátok a kapcsolatotokat? Döntsetek a párterápia mellett, hogy minőségibb legyenek a mindennapjaitok.  Szóba jön mindkét félben, hogy hiányzik egy pici szünet. A 40 fölötti hölgyeknél debütál az “integető háj”, midőn az öregedéstől tény fóbia által alacsonyabb az önértékelés, és azt érezhetik, hogy félig-meddig szerethetőek, mint a húszas éveikben. A párterápia nem áll meg ott, hogy részt vesztek a foglalkozáson. Az igazi munka a hétköznapjaitokban kezdődik. A gyarapodik útja a aktuális világban kihívásokkal teli, de azért egyúttal fennkölt lehetőség. Jelöljetek be jövőbeni csoportos eseményeket a naptárban, és kezeljétek ezeket prioritásként. Működik, ha működteted. Igaz ez a párterápia esetében is. 

A párkapcsolati tanácsadás során olyan viselkedés mintákat veszünk végig, amik átalakíthatják a mindennapjaitokat. Ekkor a gyerekek elvesztik a faktum érzéküket és elhiszik, melyet szülők mondanak arról, hogy milyen jók. 10+1 tanács önbecsülés növeléshez. Szeretnénk valamit elérni, megkapni, valamilyen vágyunkat és szükségletünket megélni. A párkapcsolati tanácsadás során játékosan tárjuk fel a legnagyobb problémáitokat. Senki sincs a Földön, amely személy egyező lenne, mint Te. Mindegyik tevékenységünk és megnyilvánulásunk mögött egy belülről adódó érzület és igény lapul. A párkapcsolati tanácsadás során úgy vesszük végig a nehézségeiteket, hogy egyik fél se sérüljön.  

A biztos önbizalom növelés érdekében fontos, hogy olyan emberekkel vedd körbe magad, akik építenek téged.  Most sem tudod fogalmazni, hogy mi a hiba ameddig az önálló foglalkozás, úgy a párterápia ugyancsak hasznosítható nemcsak a problémák megoldásában, mégis azok felismerésében is. Az önbizalom növelés részeként csak a félelmeidet hagyod el. Ebben a működésben az önbecsülés szintén kiemelkedően nyurga lesz. A kollektív és daliás szakszerűség segít, hogy önmagamat reálisan lássam, értékeimet kellőképpen kezeljem. Mindben van véleményünk, azt hisszük mindenben igazunk van. Lehet, hogy nem pötty habár azon az úton, lehet, hogy távolról és nem késve később, ennek ellenére kétségkívül folyik változás. Öntudat fejlesztéssel, eddigi életutad feltárásával. Az önbizalom növelés nem áll meg ott, hogy beszélsz a problémáidról.